Nieuws - Patisserie Walter van Erven

Laatste nieuws

21-12-2022 | Patisserie Walter van Erven steekt de handen uit de mouwen om de deuren open te houden! [UITVERKOCHT]

Update 27-12-2022: Wauw! 💪 Dankbaar en blij dat we mogen zeggen dat alle plaatsen voor het benefietdiner vergeven zijn. Bij deze dan ook nogmaals enorm voor alle belangstelling, steun en extra bezoeken in de winkel. Wij kijken uit naar het benefietdiner en gaan straks, vooral dankzij jullie, met een positief gevoel 2023 in!

Bij gebrek aan steun vanuit de regering komen wij graag zelf in actie en organiseren wij begin februari, in samenwerking met de Commanderie en anderen, een feestelijke avond inclusief diner. De opbrengst van het diner, onder leiding van eigenaar en voormalig kok Paul van Riel, zal volledig gebruikt worden om de inmiddels torenhoge energierekeningen te kunnen betalen en de deuren (letterlijk en figuurlijk) open te houden.

Voor €65,- per persoon steun je de patisserie en heb jij een feestelijk, avondvullend programma inclusief een 5-gangendiner van de chef (water, aperitiefje en koffie/thee na inbegrepen). Overige dranken en/of bijvoorbeeld een wijnarrangement zijn die avond los af te nemen. Het evenement zal plaatsvinden bij de Commanderie in Tilburg op 1, 2 en 3 februari. Wij hebben er zin in en kijken ernaar uit om te laten zien wat we (nog meer) kunnen. Laten we er samen vooral een onvergetelijke avond van maken!

Reserveren? Dat kan via diner@patisseriewaltervanerven.nl. Geef bij je reservering door op welke dag (1, 2 of 3 februari) en met hoeveel personen je graag wenst te komen. Na reservering ontvang je een bevestiging en meer informatie en kun je eventuele dieetwensen/allergieën doorgeven.

Benefietdiner Patisserie Walter van Erven